Levertijden:

Wij verzenden in principe op maandagen en vrijdagen. Door onvoorziene omstandigheden (bijvoorbeeld ziekte) kan het zijn dat de eerstvolgende verzenddag niet gehaald kan worden. In deze gevallen versturen we de bestellingen z.s.m. Tijdens perioden als Sinterklaas of Kerst zijn de verzendbedrijven (DHL/PostNL) erg druk en kunnen zij levertijden niet meer garanderen. Graag uw begrip hiervoor. 

 

Verzendkosten:

Nederland: Briefpost tot 20gr €0,96
Nederland: Briefpost 21gr tot 50gr €1,92

Nederland: Pakket PostNL 0-10 KG € 6,75
Nederland: Gratis PostNL verzending vanaf €75,- 


België: Briefpost tot 20gr €1,55
België: Briefpost 21gr tot 50gr €3,10
Belgie: Pakket PostNL 0-2 KG (wel getraceerd) € 13,-
Belgie: Pakket PostNL 2-5 KG (wel getraceerd) € 19,50
België: Gratis PostNL verzending vanaf €100,-

(andere landen op verzoek ook mogelijk)

 

WAT TE DOEN BIJ ANNULEREN EN RETOURNEREN

Annuleren

Onder de wet “kopen op afstand” bent u gerechtigd uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst kosteloos te annuleren mits het artikel in de originele verpakking, zonder sporen van gebruik op uw kosten aan ons retour gezonden wordt. HandGemaaktDuurzaam zal het al betaalde bedrag binnen 14 dagen aan u overmaken. Wenst u uw bestelling te annuleren dan verzoeken wij u daartoe een e-mail te sturen aan HandGemaaktDuurzaam via het contactformulier. Uw orderannulering zal per e-mail bevestigd worden. U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam en ordernummer te vermelden.

 

Retourneren

Als de producten niet aan uw verwachtingen voldoen mag u volgens de wet “kopen op afstand” de producten met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons retourneren. HandGemaaktDuurzaam zal het reeds betaalde bedrag binnen 14 dagen aan u overmaken. HandGemaaktDuurzaam behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel al is gebruikt, wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd of wanneer de goederen niet in originele verpakking retour zijn verzonden.

 

Afkoelperiode

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen VOORAF schriftelijk aan ons kenbaar te worden gemaakt (u ontvangt dan een retournummer en label van ons). Dit kan via e-mail, fax of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan HandGemaaktDuurzaam heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Gegevens & Retouradres:

HandGemaaktDuurzaam
Jan van Goyenstraat 45
6717 GV Ede